Snabb Leverans2-10 vardagar
Frakt endast 74sekFri frakt över 599,-

KONFIDENTIELL- OCH PRIVATLIVSPOLICY:

Hos Zanca Sonne Aps värdesätter vi våra kunder och deras säkerhet högt. Därför har vi gjort det enkelt och överskådligt för dig som kund att förstå vad vi gör med din data, och därför ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du handlar hos ZancaSonne.

Du kan nedan läsa vilka data vi insamlar, hur vi använder dem till din fördel, dina rättigheter som konsument m.m. i förhållande till EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

DATAANSVARIG & FRÅGOR TILL ZANCASONNE:

ZancaSonnes dataskyddsombud (DPO) är Julie Bundgaard. Frågor gällande persondata & lagring av dessa, kan riktas till kundservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

VILKEN TYP AV UPPGIFTER INSAMLAR ZANCASONNE:

- Namn, adress, telefonnummer, e-mailadress samt andra uppgifter som du var tvungen att ge oss i samband med upprättande av en order. Vi sparar även uppgifter om hur många ordrar samt hur mycket pengar du har använt hos ZancaSonne

- Uppgifter som skickas från din dator, padda, mobil m.m. när du använder ZancaSonnes hemsida eller andra relaterade hemsidor. Däribland din enhets id, enhetens typ, browsertypen, din geografiska placering, elektroniska adresser (t.ex. IP- och MAC-adress), preferenser och uppgifter rörande din användning av ZancaSonnes sidor. Dessa personuppgifter insamlas också via cookies etc.

VAD ANVÄNDER ZANCASONNE DINA UPPGIFTER TLIL:

- Så snart du lägger en order hos ZancaSonne, ger du tillåtelse till att vi sparar dina persondata. Dessa data är bl.a. ditt namn, adress m.m. Dessa data är vi tvungna att använda för att kunna behandla och sända din order. Dessa data ges vidare till leverantören som ska leverera ditt paket, så att vi är säkra på att ditt paket kommer fram ordentligt och att du får ett meddelande om detta. Vi sparar också din information och tidigare ordrar om du t.ex. skulle göra en retur eller reklamation. Önskar du att vi raderar denna information om dig, kan du kontakta kundservice på mail@zancasonne.dk

- Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, ger du också tillåtelse till att vi sparar dina uppgifter så att vi kan skicka bra erbjudanden, uppdateringar och annan användbar information till dig som vi menar kan vara relevant för dig. Du ger tillåtelse till detta när du kryssar ”Ta emot Nyhetsbrev” eller genom att skriva upp dig.

Vi behandlar personuppgifter i marknadsföringssyfte i enlighet med gällande lag (GDPR), även inkluderande kravet om inhämtande av samtycke för utsändning av elektronisk marknadsföring samt användning av persondata till att göra relevant, riktad marknadsföring hos tredjepartsplattformar som handlar om, men inte nödvändigtvis är begränsade, till Facebook och Google. Vi använder endast din persondata i detta sammanhang om du har lämnat ditt samtycke till att vi får använda din köphistorik till segmenterad marknadsföring i enlighet med denna sekretesspolicy och du har sagt ja till att ta emot nyhetsbrev.

Ångrar du att du har gett oss ditt samtycke och därmed önskar att vi tar bort ditt samtycke till att visas i vår databas över e-mailadresser som vi har tillåtelse att använda för marknadsföring hos externa samarbetspartners, kan du dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta vår kundservice på telefon eller via e-mail. Önskar du att dra tillbaka ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev kan du alltid avanmäla dig längst ner i ett av nyhetsbreven.

- Hos ZancaSonne använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen när du besöker vår hemsida. Bland annat för att förbättra användarupplevelsen, men också för att rikta vår marknadsföring så att den passar den enskilda kundens behov.

En cookie är en väldigt liten textfil som lägger sig på din utrustning. Den gör det möjligt att känna igen din dator/IP-adress och samla information om vilka sidor och funktioner som du använder. Några cookies raderas omedelbart, medan andra blir liggande en längre tid. Cookies gör det möjligt att känna igen din dator/IP-adress och samla information om vilka sidor du besöker och vilka funktioner du använder.

Hos ZancaSonne utnyttjas tredjepartscookies. En tredjepartscookie är en cookie som placeras av våra samarbetspartners som t.ex. analysprogram. Några av de viktigaste tredjepartscookies som vi använder är: Google Analytics, Bing & Facebook.

Du bestämmer själv om vi ska spara dina cookies, då du kan välja bort det på din dator, men du ska vara uppmärksam på att det kan finnas funktioner som kräver cookies för att kunna fortsätta. Du ska vara uppmärksam på att om du lämnar ZancaSonnes hemsida via en länk till en annan sida, övergår du till deras cookie/integritetspolicy.

HUR LÄNGE LAGRAR ZANCASONNE DINA PERSONUPPGIFTER:

När du lägger en order hos ZancaSonne och därmed ger oss dina personuppgifter, för att vi ska kunna leverera ditt paket, lagrar vi dina orderuppgifter i vårt interna ordersystem i 5 räkenskapsår i enlighet med den danska bokföringslagen. Orderuppgifterna i det interna ordersystemet blir inte krypterade och ges endast vidare till leverantören av ditt paket för att ditt paket på ett säkert sätt ska komma fram till dig! Eller om du i köpprocessen har gett oss samtycke till att dina uppgifter får användas i marknadsföringssyfte av oss.

Om du har godkänt att vi använder cookies för att följa din aktivitet på vår hemsida, sparas dessa i 50 månader i enlighet med riktlinjerna i vårt prestandaverktyg Google Analytics.

Om du gör ett nytt köp eller besöker vår hemsida igen, börjar lagringsperioden om från början.

VI TAR VÄL HAND OM DINA UPPGIFTER:

På ZancaSonne är det viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar. Därför skyddar vi alltid dina uppgifter och ger dem endast vidare till våra samarbetspartners om du har lämnat samtycke till detta. Vi lagrar dina persondata i vår kunddatabas som skydd mot missbruk av de interna medarbetarnas persondata.

Den 25 maj 2018 kom EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) som ger dig som kund flera rättigheter. Du kan nu be om att få tillgång till de personuppgifter som ZancaSonne har sparat, samt motsätta dig detta så att vi inte sparar flera uppgifter eller be om att få uppgifterna rättade/och eller raderade.

Önskar du att utnyttja din rätt till att återkalla ditt samtycke till marknadsföring, kan du fritt göra detta genom att avanmäla dig vårt nyhetsbrev längst ner på ett av nyhetsbreven.

Önskar du att utnyttja din rätt att få ändrat dina persondata, kan du kontakta vår kundservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

Önskar du att få raderat dina persondata helt från vårt system, blir dessa automatiskt raderade i kunddatabasen efter 5 år, och i vårt analysverktyg Google Analytics efter 50 månader. Önskar du att de raderas innan dess, kan du kontakta vår kundservice på telefon (+45)44616128 eller Mail@ZancaSonne.dk

VI UPPDATERAR VILLKOREN LÖPANDE:

Med anledning av EU:s dataskyddsförordning (GDPR), uppdaterar vi löpande sidan och våra villkor så att de lever upp till lagen. Du kan alltid hålla dig uppdaterad på denna sida. Vid större ändringar som kräver att vi tar kontakt med våra kunder, kommer det finnas en länk till denna sida.

Skulle du som kund vara missnöjd, kan du lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

BETINGELSER FOR NYHEDSBREVE PR EMAIL OG SMS:

Kan læses lige her: www.zancasonne.dk/shop/cms-45.html

Til toppen